Elveink  |  Gy.I.K  |  Médiaajánlat  |  Kezdőlapnak  |  Honlapajánló 2020. július 07. kedd, napja van.  

szabadban.hu webmail

 Támogatottjaink
. BOM - 2020 Bp. Olimpia
. Budapest-Bamako
. Budapest Titans
. Cseh László
. Dani Gyöngyi
. Farkas Györgyi
. F1 Racing
Exprerience
. Hungexpo
. Kis Sándor - Technosport
. Klein Dávid
. Kovács László Formula2
. Kovács Niki 600 EB
. OLIMPIA
. ParaJet-Ski

  Fogyatékkal élők
  Mindennapok
  Paralimpia
  Sportélet

  Földön - Bakancsban
  Barlangászás
  Hegy- és Sportmászás
  Túrák, séták
  Ti küldtétek
  Tippek trükkök

  Földön - Hóban - Jégen
  Curling
  Gyorskorcsolya
  Jégen (szabadidő)
  Jégkorong
  Jégvitorlás
  Műkorcsolya és Jégtánc
  
  Sífutás
  Síugrás
  Snowboard
  Szánkó és Bobsport
  Tippek-trükkök
  Ti küldtétek

  Földön - Kétkerék
  Gyorsasági motorsport
  Enduro és más motorsport
  Motorokról
  Motoros rendezvények
  Quad
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  BMX
  Kerékpárok
  Kerékpáros rendezvények
  Mountainbike
  Országúti kerékpársport
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Négykerék
  3,2,1.GO!
  Autó különlegességek
  Autós programok
  Forma1
  Gokart
  Gyorsasági autósport
  Oldtimer és programok
  Rally és egyéb autósport
  Terepjáró
  Terep-Rallye
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Sportok még
  Asztalitenisz
  Atlétika-Torna
  Boksz
  Budo
  Duatlon - Triatlon
  Egyéb sportok
  Extrém
  Fegyveres sportok
  Futás aszfalton
  Futás terepen
  Futball-Futsal
  Golf
  Golyós sportok
  Háromtusa-Öttusa
  Kézilabda
  Kosárlabda
  Más labdasportok
  Mozgás
  Röplabda
  Sportkülönlegességek
  Sportpolitika
  Sportvilág
  Squash
  Tenisz
  Tollaslabda
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Vitalitás
  Aerobic
  Egészség
  Erőnlét
  Fitness
  Táncsport
  Táplálkozás
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Levegőben
  Ejtőernyő
  Hőlégballon
  Kisrepülők
  Sárkányrepülés
  Siklóernyő
  Vitorlázó repülés
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Vízben
  Búvárkodás
  Csónak és vizitúrák
  Csónak, Kajak-Kenu
  Hajó, Yacht, Motorcsónak
  Horgászsport
  Jet-Ski
  Kite-Surf
  Motorcsónaksport
  Műugrás - Toronyugrás
  Rafting és vadvízi sportok
  Surf
  Úszás-Szinkronúszás
  Vitorlázás
  Vizilabda
  Vizisí és Wakeboard
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Kedvenceink - Állatsportok
  Halak
  Kutyák
  Lovak
  Madarak
  Minden más
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Sporttal kapcsolatban
  Dopping
  Kultúra
  Létesítmények
  Navigáció - GPS
  Rólunk
  Sportkultúra
  Támogatjuk
  Partnereink

 
Cikk beküldése    |    Boltkatalógus    |    Fórum    |    Piactér     |    Sportfotók    |    Sportvideók    |    Humoros videók    |    Humor    |    Rólunk


34234234
 
 
III. Békéscsabai Autó-Motor Show (május 14-15.)
2007-03-03 05:24:17
Kategória: Autós programok


 

A rendezvényről
A Bagán és Társa Kft. Békéscsabán, a Városi Sportcsarnok területén rendezi meg a „3. Békéscsabai Autó-Motor Show”-t. A kiállítás Magyarország legnagyobb vidéki autós kiállítása lesz, számos kiegészítő programmal. Az autó-motor show 20.000 négyzetméter kiállítási területen fog elhelyezkedni, a sportcsarnok összes külső területeit betöltve. A rendezvény időpontja: 2005. május 14-15. (szombat, vasárnap) A rendezvény mindkét napon 9-18 óráig várja a látogatókat.

A kiállításon az alábbi járművek tekinthetők majd meg: versenyautók, versenymotorok, tuning autók, veterán autók, veterán motorok, autószalonok, motorszalonok, tehergépjármű márkaképviseletek, lakókocsik, légi és vízi járművek. Mindezen kívül az autóiparhoz kapcsolódó cégek mutatkoznak be, az alábbi területeken: szerszám, olaj, gumi, pneumatika, járműalkatrész, autós és motoros kiegészítők, hifi berendezések, tuning alkatrészek, stb…

A rendezvény kiegészítő programjai: triál motoros bemutatók, BMX flatlend bemutatók, makettautók országos versenye szombaton, vasárnap ugyanezen a területen közlekedésbiztonsági gyakorlati vetélkedők, truck-triál roncstaposás, bungee-jumping, helikopteres sétarepülés és természetesen tuning fesztivál a hozzá tartozó testfestett lányokkal, low rider show, gumi füstöltetés, roncs taposás, veterán kiállítás 1.000 négyzetméteres sátorban. A tűzoltóság és a mentők szimulációs mentési bemutatót fognak tartani, amely során az égő roncsból mentik ki a sérültet. Mindkét napon 17órakor nyeremény-sorsolásra kerül sor, amely során a rendezők 10 db DVD lejátszót sorsolnak ki, sok más reklám ajándékkal együtt. A sorsoláson a belépőjegy hátoldalának kitöltésével lehet részt venni, amellyel mindenki szavaz a kiállítás legszebb motorjára, autójára és tuningautójára. Mindhárom kategória győztese, mindkét napon szép serleget vihet haza az autó-showról.

A részvételi feltételekről:
A rendezvényen résztvevő tuningautók részére a rendező ingyenes jármű bemutatási lehetőséget biztosít a kijelölt területen. A járműveknek magas szintű esztétikai követelményeknek kell megfelelniük: hibátlan, kivikszolt állapot, extra átalakítások (akár külső, belső, motor, vagy hifi). A járművek tulajdonosai + 1 fő kísérő (a többit mindenki saját maga fizeti) részére a szervező ingyenes szállást biztosít a sportcsarnok szomszédságában lévő leánykollégiumban, kultúrált körülmények között.

Amennyiben hifi, vagy tuning felszerelést forgalmazó cégek kiállítási standot akarnak létesíteni, vagy reklámfelületeket akarnak elhelyezni, abban az esetben hívják a főszervezőt (Kiss Tamás 70/3167-422) legkésőbb 2005. április 15-ig, már csak az ért is, mert minden engedély nélküli reklámozás tilos, ilyenre engedélyt csak a szervező adhat előzetes szerződéskötés alapján. (ez alól kivétel a saját vállalkozás szórólapjainak osztogatása)

A kiállítási feltételek igen korrektek, ezért cserébe a szervezők együttműködést várunk el. A mindenki számára kötelezően betartandó elvárások a következők: érkezés a helyszínre 2005. május 13-án (péntek) 19-20 óra között. Az autókkal a kiállítási területre való beállás után lehet elfoglalni a szálláshelyeket. (a kiállítás teljes területe kerítéssel körbe van véve, a területet folyamatos őrzését a Gyepes és Társa biztonsági szolgálat látja el, éjjel-nappal)

A legfontosabb szabály, hogy a kiállítási területre való beállástól a kiállítás bezárásáig (vasárnap 18 óra) egyetlen jármű sem hagyhatja el a kiállítási helyét, különösképpen nem hagyhatja el a rendezvény területét. Ez az intézkedés azért szükséges, mert a rendezvény egységét nem lehet megbontani egyes „sietős” egyének miatt. A fő szabály betartásáról a biztonsági szolgálat gondoskodni fog. Tavaly nagyon fegyelmezettek voltak a tuning autósok, korrektül betartották az előre egyeztetett szabályokat. A továbbiakban is az ilyen együttműködés lehet a jó baráti viszony alapja.

A rendezvény ideje alatt Békéscsaba és a szomszédos Gyula városának éjszakai szórakozási lehetőségeiről írásos tájékoztatót kap mindenki, akinek ilyen igényei lennének ;)

A jelentkezéseket e-mailen (
tomicross@bekesnet.hu ) lehet leadni, a következő módon: autó típusa, színe, tulajdonosának és a kísérőjének (ha van ilyen) a neve, mobil szám, e-mail cím és a város neve ahonnan érkeznek.

Jelentkezési határidő: május 1.
A későbbi jelentkezéseket már nem biztos, hogy a szervezők el tudják fogadni, mert nem lesz mód a regisztrációra az egyéb szervezési feladatok miatt.

A sportcsarnok megtalálása nem fog gondot okozni, ugyanis a város nagyobb kereszteződéseiben mindenütt útbaigazító táblák fogják mutatni a kiállítás helyszínét. Amikor a sportcsarnok külső területének a bejáratához értek, ott a biztonsági szolgálat fog beengedni benneteket a területre 10-es csoportokban. Türelmesen várjátok be egymást a bejárat mellett leparkolva, mert egyenként nem lehet 80 tuningautót beengedni, még éjfélig sem.

A rendezvény teljes ideje alatt lehetőség lesz zenélésre, amelyhez áramfelvételi lehetőség biztosítval esz. A fényképezőgépeket se felejtsétek otthon, mert csinos testfestett lányok lesznek jelen mindkét nap délutánján. A 2004-es kiállítás képeit a www.teremcross.hu /autókiállítás honlapon találjátok meg.

Az e-mailen küldött információs csomagot legyetek szívesek minél több tuningautó tulajdonosnak és rajongónak továbbítani.

A rendezvényen jó szórakozást kíván minden tuningautósnak a szervező, Kiss Tamás!!... és a szabadban.hu internetes sportportál!

 

szervező:

Bagán és Társa Kft.

helyszín:

Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

dátum:

2005.05.14. - 2005.05.15.

kezdés:

09:00

befejezés:

18:00

 

 

tel.:

70/3167-422

mobil:

70/3167-422

email:

tomicross@bekesnet.hu

web:

http://www.teremcross.hu

 

 

Forrás: Carstyling


A cikk képei:

 


szabadban.hu hírlevél, legfrisebb
híreink hetente a postafiókodba!
 
   

Ugrás az oldal tetejére

Médiaajánlat | Irjon nekünk | Impresszum